GOD SOMMER

June 29, 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HEI ALLE SAMMEN :-).


Takk for hyggelig grillfest på takterrassen på onsdag, veldig bra oppmøte og kjekt å bli bedre kjent med hverandre. Dette var en vellykket kveld som vi håper det blir flere av. Dugnad på sensommeren kommer vi tilbake til.


1. Nå er hjemmesiden til Tinnatunet oppe og går: www.tinnatunet.org Dette er bare en start og den vil bli oppdatert fortløpende.
Ta vare på adressen og bruk den. Mobil versjonen er ikke ok enda men kommer på plass i neste uke.
Vi har valgt web side fremfor facebook av flere grunner !


2. Tinnatunet var et av tre prosjekter som ble nominert til årets småhusprosjekt i Norge, vi kom på 2 noe vi kan være stolte av, les mer: http://boligprodusentene.no/nyheter/dette-er-de-nominerte-til-aarets-boligprosjekter-2018-article2904-151.html


3. Alt plastavfall må kastes i BIR sine sekker. Sekkene får en gratis på dagligvarebutikker, som Rema 1000 m.m. Styret har allerede måtte rydde løse poser som lå slengt, fint om vi slipper det fremover
BIR tar ikke med plast om det ikke er rengjort og lagt i sekker.


4. Vi opplever fremdeles for høy hastighet ved bilkjøring på feltet, Vi har mange små barn m.m og vi må alle ta ansvar. Fint om det også blir kommunisert til gjester etc.
Å investere i fartsdempere kan bli ett resultat hvis ikke det blir bedre.

Vi anmoder igjen om å parkerte med fronten inn mot leilighetene pga eksos inn vinduene. Dette må også formidles til gjester.


5. Til info har vi fått nabovarsel om bygging i Sameiets grense bak postkassestativ. Dette har vi klaget på. Vi i styret ønsker ikke å ta den avgjørelsen.
Det gjelder vår felles eiendom.

6. Vi må også be om at alle flytter ting bort fra gressplenen når dere drar på ferie - klipping av plenen vil skje gjennom sommeren, og det er viktig at de da kommer til alle steder.


Nå som sommerferien snart starter for flere av oss, vil vi ønske alle sammen en STRÅLENDE SOMMER OG RIGKTIG GOD FERIE :-)).Mvh styret
Monica,Daria,Jeanette,Tore,Sigurd

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalgt innlegg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Siste innlegg

June 25, 2020

June 16, 2020

May 29, 2020

April 19, 2020

December 20, 2019

October 18, 2019

August 28, 2019

July 15, 2019

July 4, 2019

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk etter tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square