Informasjon


1. På torsdag 18 oktober kl. 19.00 vil noen fra styret informere om bruk av branntavlen. Alle som ønsker en gjennomgang kan møte i trappehuset i 2 etasje i Bjørgelien 17/19. Deretter tar vi turen bort til Bjørgeleien 21.

2. Det har vært litt problemer med nøkler for noen beboere. Spesielt i fellesområder i Bjørgelien 17/19. Låsservice har vært på befaring og har oppfølging på dette, det er selve låskassene som skaper problemer.

3. BIR tar kilopris for tømming av restavfall - så det lurt å sortere søppelet vårt for å få ned prisen vi betaler. Jo tyngre jo dyrere.

4. Minner om viktigheten med å rense utvendige nedløpsrør nå om høsten/vinteren. Vi har fått en henvendelse på en luke som manglet rist, den vil bli utbedret av entreprenør.

5. Ref tidligere info om årshjul som ligger på USB som alle har fått.

6. Lys i mørket. De felles gatelysene går automatisk på. Utelysene utenfor hver seksjon må hver enkel eier slå på selv. Styret har kjøpt inn lyspærer med sensor, slik at lyset kan slå seg av og på automatisk. Vi i styret tar en runde og bytter lyspærer på gateplan for de som ønsker. Dette fordi vi ønsker

et opplyst bosted når vintermørket kommer for fullt.

7. Minner igjen om dette med parkering, se på hjemmesiden vår: www.tinnatunet.org hva som er parkerinsplasser. Husk å informere andre i hustanden og gjester. Ikke rygg inn ved parkering inntil husene, det kommer eksos inn til de med åpent vindu.

Utvalgt innlegg
Innlegg kommer snart
Følg med videre...
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square