Nå må vi skjerpe oss !!


Styret har siden oppstart oppfordret hver og en til å bruke sunn fornuft samt ta hensyn til andre beboere. Dette har vi gjort via mail og via denne hjemmeside.

Når det gjelder parkering samt bruk av bosscontainere så fungerer ikke dette godt nok.

Vi har tre container stasjoner på feltet og det fungerer 2 av 3 steder MEN ikke oppe på tunet.

Vi kan sikkert finne på løsninger for å gjøre dette bedre men det vil koste penger og energi så vi håper dere alle kan informere ALLE familiemedlemmer, gjester samt alle i deres boenhet om følgende. ( VI PRØVER IGJEN !)

1. Parkering oppe på tunet !

Det er tidligere sendt ut oversikt over hva som er parkeringsplasser. Plass innerst på tunet samt plass mellom nr 15 og 17 er snuplasser. Skal ikke brukes til parkering.

Det eneste som er definert som parkering her oppe er 4 plasser foran nr 13.

Dette er gjesteplasser og de som bor i nr 13 har fast plass i carport eller garasje. Bruk faste plasseer og la gjesteplasser være til gjester eller til etter faste plasser er brukt.

2. Papir & restavfall

Dette er tragisk og vi forstår ikke hvorfor man ikke kan ta med avfall til andre stasjoner når det er fullt. Dersom lokkene på containere ikke går igjen så ta søppel med et annet sted.

Kjøper man møbler og annet interiør som er pakket i mye papp så kjør papp vekk til et egnet sted. F.eks brannstasjonen på Bjørgeveien eller på Espehaugen.

3. Plastavfall. ( ISOPOR er ikke plastavfall)

Ref bilde. Plast skal puttes i store plastsekker. Disse fåes gratis på Rema. Som dere ser så tar ikke BIR med isopor og annet løst søppel. Kun plast.

Ref bildet. Dette vil bli liggende til det er pakket i riktig emballasje !!!

Utvalgt innlegg
Innlegg kommer snart
Følg med videre...
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square