Julehilsen fra styret.

HEI ALLE SAMMEN :))🎄 Vi i styret Ăžnsker alle en koselig og fin juletid. Det er blitt veldig fint med all julepynten som lyser opp pĂ„ tunet. Det er kjekt hvis alle bidrar til at vi fortsatt holder det fint og ryddig utenfor gjennom julen og tiden fremover. Styret skal sette opp brĂžytestaker med refleks ved overgang vei/plener, dette for Ă„ markere slik at vi unngĂ„r Ă„ kjĂžre pĂ„ plenene. Blir ogsĂ„ lettere for brĂžytebiler. Det er satt ut strĂžkasser ved trappenedgangene slik at alle har mulighet til Ă„ strĂž nĂ„r isen legger seg. Vi bestiller pĂ„fyll etter behov. Styret har snakket med BIR og bestilt 2 tĂžmminger i mĂ„neden av papiravfall. Dette blir merkostnader for alle, men etter mĂ„neder med overfylte spann ble det nĂždvendig. NĂ„r det blir en bedring pĂ„ dette omrĂ„de kan vi endre til 1 gang i mĂ„neden. Det er viktig at vi presser sammen papp m.m fĂžr vi kaster, og nĂ„r det er fullt mĂ„ vi kjĂžre det vekk. Det er papiravfall ved brannstasjonen like etter Kiwi. Fint om vi alle tar hensyn til at det kommer gjester pĂ„ besĂžk, ved at vi ikke okkuperer alle felles parkeringsplasser med vĂ„re egne biler. Biler som ikke er i bruk mĂ„ ikke oppta felles parkeringsplasser. RĂžykdetektoren i sikringsskapet utenfor nr. 19 er nĂ„ byttet ut med en varmedetektor av leverandĂžren. Etter det ble gjort har vi ikke opplevd at det har blitt utlĂžst alarm ved en feil. Da gjenstĂ„r det Ă„ takke for fĂžrste Ă„ret sammen pĂ„ tunet. Det har vĂŠrt innflytting gjennom hele Ă„ret, sĂ„ 2019 blir det fĂžrste Ă„ret med full beboelse. Styret ser frem til ett fint og hyggelig samhold pĂ„ Tinnatunet i 2019. Vi gleder oss til Ă„ bli enda mer kjent og ta fatt pĂ„ ett nytt Ă„r. JULEHILSEN OG NYTTÅRSHILSEN FRA DARIA, JEANETTE, TORE, SIGURD OG MONICA :)). 

Utvalgt innlegg
Innlegg kommer snart
FĂžlg med videre...
Siste innlegg
Arkiv
SĂžk etter tags
Ingen tagger enda.
FĂžlg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square