Julehilsen fra styret.

HEI ALLE SAMMEN :))🎄 Vi i styret ønsker alle en koselig og fin juletid. Det er blitt veldig fint med all julepynten som lyser opp på tunet. Det er kjekt hvis alle bidrar til at vi fortsatt holder det fint og ryddig utenfor gjennom julen og tiden fremover. Styret skal sette opp brøytestaker med refleks ved overgang vei/plener, dette for å markere slik at vi unngår å kjøre på plenene. Blir også lettere for brøytebiler. Det er satt ut strøkasser ved trappenedgangene slik at alle har mulighet til å strø når isen legger seg. Vi bestiller påfyll etter behov. Styret har snakket med BIR og bestilt 2 tømminger i måneden av papiravfall. Dette blir merkostnader for alle, men etter måneder med overfylte spann ble det nødvendig. Når det blir en bedring på dette område kan vi endre til 1 gang i måneden. Det er viktig at vi presser sammen papp m.m før vi kaster, og når det er fullt må vi kjøre det vekk. Det er papiravfall ved brannstasjonen like etter Kiwi. Fint om vi alle tar hensyn til at det kommer gjester på besøk, ved at vi ikke okkuperer alle felles parkeringsplasser med våre egne biler. Biler som ikke er i bruk må ikke oppta felles parkeringsplasser. Røykdetektoren i sikringsskapet utenfor nr. 19 er nå byttet ut med en varmedetektor av leverandøren. Etter det ble gjort har vi ikke opplevd at det har blitt utløst alarm ved en feil. Da gjenstår det å takke for første året sammen på tunet. Det har vært innflytting gjennom hele året, så 2019 blir det første året med full beboelse. Styret ser frem til ett fint og hyggelig samhold på Tinnatunet i 2019. Vi gleder oss til å bli enda mer kjent og ta fatt på ett nytt år. JULEHILSEN OG NYTTÅRSHILSEN FRA DARIA, JEANETTE, TORE, SIGURD OG MONICA :)). 

Utvalgt innlegg
Innlegg kommer snart
Følg med videre...
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square