Info fra styret

Hei alle sammen :)) Da er vi kommet godt i gang med arbeidet for 2019

Informer alle i husstanden

Først vil vi si at det er flott å se at folk tar initiativ til måking foran dører m.m. hvor ikke brøytebilen kommer til. 

Det blir bestilt strøsingel til sandkassene ved behov, så gi gjerne en lyd om noe nærmer seg tomt. Det kom nye sekker forrige uke. Styret holder regelmessige møter, og jobber med oppfølging av eksisterende avtaler, økonomi og befaringer. Vi har hatt 1 årsbefaring på fellesarealene med Backer og protokoll på punkter vi hadde er registrert. Styret har valgt å bytte leverandør på gressklipping m.m. Det ble besluttet etter en totalvurdering på tjenesten de leverte i fjor, som ikke var tilfredsstillende. Vi har i tillegg inngått avtale med vask av søppelcontainere annen hver måned.

Vi har inngått en prøveordning i år på fellesvasking av vinduer som ikke vi selv kommer til, det vil bli utført av leverandør innen de 2 første ukene i mai.

Vi har inngått avtale på årlig visuell kontroll av takene m/rapport. Når det gjaldt ekstra tømming av papiravfall kunne dessverre ikke BIR tilby oss dette grunnet kapasitetsproblemer. Så når det er fullt må vi kjøre det vekk til gjenvinningsstasjoner.

Styret har en politikk om å ikke klage for mye men grunnet tilbakemeldinger fra beboere ser vi oss nødt til å gjenta følgende: 

Disse punktene er fremdeles ett problem og slik bør vi ikke ha det: 1.Søppel! 

Det er nok containere på alle plasser. Men oppe på selve tunet er de 2 fremste ofte overfylte med lokket åpent, og de 2 bakerste er tomme. Dette tiltrekker både rotter og fugler, og kan koste oss dyrt på sikt hvis skader oppstår. Vi må bruke de spannene det er ledig plass i. Senest denne uken måtte en beboer rydde i restavfallet. 2. Parkering! Viktig av vi som bor her bruker faste parkeringsplasser i carport og garasje. Snuplasser skal ikke brukes til parkering. Snuplassen mellom rekkehus i nr. 15 og 17, er definert som snuplass. Her har beboere klaget på en firmabil som står parkert, denne må parkere andre steder. Kjøring innerst i tunet må begrenses, barna må kunne leke trygt. Brøytebilen kommer ikke til overalt på tunet grunnet biler står i veien. I tillegg må all utrykningskjøretøy komme frem uten hindringer. 3. Carport/Garasje !

Vi må ikke oppbevare maling. gassbeholdere og annet brennbare ting som papp mm i carport/garasje. Alle må oppbevare slikt i låste boder. 

Pga. oppbevaring i garasje/carport er det vanskelig for enkelte å parkere/svinge ut fra plassen når andre biler står parkert for langt ute. Ta hensyn !! Vi oppfordrer alle til å etterleve disse punktene slik at styret unngår å ta direkte kontakt med den/de det gjelder. VI ØNSKER ALLE EN RIKTIG GOD HELG :)) Vennlig hilsen Styret. Monica,Daria,Jeanette,Tore,Sigurd 

Utvalgt innlegg
Innlegg kommer snart
Følg med videre...
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square