Diverse

1. I går tirsdag var det en gjeng med barn (barneskoleelever) som drev og rev opp planter og kastet stein rundt forbi - inn på plener etc. Dette kan gjøre skade på flere ting, og i ytterste konsekvens kunne de truffet vinduer og biler. Beboer som hadde sett de hadde forsøkt å snakke til dem, men de var ikke tilsnakkelige. Videre gikk de ned i postkassene og rotet rundt, og kastet reklame bak pumpehuset. Viktig post kan i disse tilfellene gå tapt. Det er tydelig at de kommer fra Rema og går mot Bjørge etter skoletid, sannsynligvis fra Bjørndalsskogen skole. Vi oppfordrer våre beboere til å si fra hvis de ser noe, og evt. si ifra dersom de vet hvilke barn dette er og hvor de bor? Vi anbefaler alle om å låse postkassene sine. 2. Vi oppfordrer alle til å overholde dette med å holde hunder i bånd - det kan være mennesker og barn som er redd for hunder. Når en går på tur så plukk opp hundebæsj og kast i egnede søppeldunker. Ta hensyn til naboer og ikke la hunden gjøre fra seg nær hagedører/vinduer og plener inntil husene. 3. Vi vil ellers si at dette med restavfall og papir har blitt bedre - men vær snill og følg reglene for kasting av plast og bruk godkjente sekker. 4.  Som dere ser er merking av felles/gjesteplasser utført, vi oppfordrer alle til å bruke merkede parkeringsplasser og informere gjester om dette. Vi ser at parkering er nå blitt til det bedre. 5. Etter råd fra utbygger bør vi være forsiktige ved rengjøring av de store steinhellene på fellesområdene. Her bør det brukes vanlig vannslange, kost og rengjøringsmiddel - ikke kraftige høytrykkspylere. Steinhellene er ganske porøse og kan lett bli ødelagt med for stort trykk, og grønske setter seg lettere fast. 

Mvh Monica,Jeanette,Tore og Sigurd

Utvalgt innlegg
Innlegg kommer snart
Følg med videre...
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square