St.Hans

Hei alle sammen, Noen av naboene ønsker å lage til en liten sankthansfeiring tirsdag 23 juni, hvor alle er velkommen til å være med på en hyggelig sosial samling. De tenker å lage til et lite bål oppe på tunet, hvis det ikke blir bålforbud pga. skogbrannfare. I tillegg vil de ta ned grillen fra fellesterrassen på tunet slik at alle kan være samlet ved bålet og grille. Bålet blir så klart lite og er mest for synsskyld, det skal være lett å slukke, og de skal legge frem hageslanger for å ta ansvar og forhåndsregler ift. brannsikkerheten. De vil så klart ta fullt ansvar for at det blir ryddet opp snarlig slik at det ikke blåser aske rundt om på tunet. Velkommen til sosial samling 23 juni:)) 

Utvalgt innlegg
Innlegg kommer snart
Følg med videre...
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square